Kategorija proizvoda

Vrući proizvodi

Novosti

Analiza kontrole kvaliteta pamučnih prediva Analiza stabilnosti pamučnog prediva
Jun 15, 2018

Analiza kvaliteta kontrole kvaliteta pamučnog prediva stabilnosti pamučnog prediva.

Kvalitet pamučnog prediva odnosi se na kvalitet svih naknadnih proizvoda. Veoma je važno izabrati dobrog proizvođača pamučnog prediva. Shang Shande posvećuje pažnju kvalitetu pamučnog prediva:

Kvalitet fluktuacije na kraju utiče na konzistentnost kvaliteta tkanine i dovodi do problema u isporuci kupaca. Indeks kvaliteta je glavni referentni standard za stabilnost prediva. Mlin organizuje proizvodnju u skladu sa standardom kvaliteta koji obezbeđuje korisnik i zadržava indeks u prihvatljivom opsegu kontrole korisnika. Uzmite tehničke mere ili racionalno prilagodite sastav mešanja pamuka.

Neki klijenti ne traže zahteve za kvalitet, potrebno je probno testiranje, nakon potvrde, odgovarajući standardi interne kontrole, a zatim serijska proizvodnja. Izbegavajte slepu isporuku kako biste izbegli kvalitetno odstupanje, što dovodi do ekonomskih gubitaka. Broj serije različitog bojenja mora da se reprodukuje, pa do problema sa tvornicom za tanjište.

Pamučna tekstilna preduzeća trebaju zadržati sirovine istim izvorima, konzistentnim standardima obrade i bliskim performansama u dužem vremenskom periodu, kako bi se smanjio broj serije, zadovoljavali potrebe velikih pojedinačnih kupaca i težili se dugom i prijatnom saradnja sa dobrom uslugom.


  • QR CODE
  • facebook