Kategorija proizvoda

Vrući proizvodi

Novosti

Analiza tačaka kontrole kvaliteta pamučnog prediva
Jun 15, 2018

Analiza tačaka kontrole kvaliteta pamučnog prediva

Poslednjih godina, kineska pištoljska vretena za vreteno su održavala održiv, brz i stabilan razvoj.

Gde je krupan kvalitet fluktuacije pamučnog prediva?

Brza ekspanzija ukupne proizvodnje pamučnog prediva, intenzivira se tržišna konkurencija, čime pamučna prediva uvek stoji na tržištu kupaca; prediva sirovina postala je nedostatak resursa, na tržištu prodavca, kvalitet je teško garantovati, regulisanje tržišta i kontrola rezultiraju u previsoku cijeni. Automatizacija i velika brzina preduzeća za bojenje i bojenje zahtevaju strožije zahteve za fizičkim svojstvima prediva. Sa poboljšanjem životnog standarda ljudi, zahtevi kvaliteta kućnih tekstilnih proizvoda postaju sve veći i veći.

Pamučna prediva je posrednik između tekstilnih vlakana i tkanine. Ne samo da se prevlada kontradikcija između kvaliteta i troškova uzrokovanih fluktuacijom sirovina, već i ispunjava zahteve kvaliteta u procesu tkanja i bojenja. S obzirom na takvu potražnju na tržištu, proizvodnja prediva mora biti prilagođena tržištu.

Zbog različite strukture strukture tkanine i procesne opreme, postoje različiti opisi i naglasak na izloženosti pamučnog prediva tokom procesa tkanja i bojenja, ali se i dalje može rezimirati kao osam aspekata: stabilnost prediva, heteroseksualna vlakna, hromatska aberacija, nejednakost od traka, grubi i fini sekcije, neps, Mao Yu i snage.


  • QR CODE
  • facebook